Skip to main content
Helga van Cooten

Helga van Cooten

Dirigent

Helga van Cooten (1960) studeerde pedagogiek in Leiden. Zij is jaren als orthopedagoog werkzaam geweest in het onderwijs. In 2008 maakte zij de overstap naar de muziek. Zij volgde van 2010 t/m 2011 de basis directieopleidingen 1 en 2 aan het kenniscentrum Kunst en Cultuur Gelderland (KCG) in Arnhem. Aansluitend volgde zij tot 2013 daar ook de meerjarige directieopleiding. Docenten: Ben Simmes en Irma ten Brinke. Helga volgde privé zanglessen bij Manuela Ochakovski en Greet Woltjes in Apeldoorn. Helga zingt zelf al vanaf 1980 in diverse koren. Helga is dirigent van In The Mood, daarnaast is ze dirigent van vrouwenkleinkoor Elle Chante en van het projectkoor in de Grote Kerk in Apeldoorn.

Helga weet ons steeds weer een slag beter te maken met haar enthousiasme en vakkundigheid. Haar inzet en positiviteit werken door in de koorleden, en maakt het samen zingen tot een plezierige hobby.

Je kunt contact met haar opnemen via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Contact

Vocaal Ensemble In The Mood
1e Wormenseweg 40
7331 DG Apeldoorn

Voorzitter:
Evaline Heuvelmans
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

© 2023 In the Mood
Een site van Netnog websites